Over Ons

Op 20 september 1990 openden wij onze deuren aan de Noordkade te Drachten. Dagelijks doen wij ons uiterste best om U een zo lekker mogelijk visje te verkopen, zo bakken wij de kibbeling van verse kabeljauwfilet,bakken wij de vis nog steeds in arachideolie en maken wij de gehele dag door de zoute haringen zelf schoon, zo kunnen wij eventuele “missers” weggooien.

De sauzen en alle salades maken wij zelf, door meer vis en ingrediënten toe te voegen smaken ze beter dan de fabriekssauzen en – salades.

Al meer dan 25 jaar kopen wij al onze vis van dezelfde groothandel,hierdoor kunnen wij er blindelings op vertrouwen dat wij de beste vis binnen krijgen,ook bij de eerste Hollandse Nieuwe krijgen wij de beste haringen, hierbij kijken we niet naar de prijs maar naar de kwaliteit.Drie keer in de week krijgen wij de vis rechtstreeks van de afslag geleverd,hebben wij iets niet op voorraad of wilt U iets  “aparts” eten dan kunnen wij dat altijd voor U bestellen.

Grotere salades dient U 24 uur van te voren te bestellen, omdat wij de ingrediënten van de salades zelf snijden en mengen en hier geen geur-, kleur-, en smaakstoffen in komen, moet dit een nacht staan voor de smaak.